5 redenen om te leren Wakeboarden op Curaçao!

Heerlijk je bent op het zonnige Curaçao beland voor vakantie, stage of werk. Bij Curaçao denk je aan zon, zee, strand en relaxen. Maar je kunt ook iets sportiefs gaan doen namelijk wakeboarden. Ik ben 6 maanden op het heerlijke Curaçao geweest, ik heb hier gewoond en gewerkt. Maar om nou elke vrije dag die je hebt te vullen met niksen op het strand, zo ben ik niet dus kwam ik via via in contact met Marcello. Hij heeft zijn eigen wakeboard school. Het was dus al snel duidelijk dat ik zou gaan leren wakeboarden.
Hier 5 goede redenen om te leren wakeboarden op Curaçao.

1. Leuk & Sportief

Wakeboarden, het is niet alleen leuk om te doen maar ook sportief. Gegarandeerd spierpijn voor de volgende dag. Je bent het strand hangen meer dan zat en wilt wat actie. Maar je hebt geen zin om de sportschool in te duiken met dit warme weer. Dan is watersport een goede optie. Van wakeboarden krijg je energie en je hebt niet meteen door dat je eigenlijk heel sportief bezig bent. De kick die je krijgt als je voor het eerst vanuit het water op je board blijft staan hangend achter de boot van Marcello is enorm.

2. De Beste leermeester Marcello

Ik raad jullie dus ook echt aan om bij Marcello (Curacao Wake Skate Ski school) les te gaan nemen. Deze vrolijke en enthousiaste man krijgt iedereen uit het water als je maar goed zijn tips en tricks opvolgt.  Want ja ‘SWA’ (zoals Marcello altijd zegt) je moet het toch zelf doen.

Marcello heeft zijn eigen boot en een erg groot zelf gemaakt vlot in het Spaanse water liggen. Op dit vlot kun je niet alleen heerlijk relaxen, je hebt ook een goed uitzicht over diegene die aan het wakeboarden is. Stel je gaat met een hele groep (maximaal 30 personen) een dagje wakeboarden dan regelt Marcello zelfs een BQQ voor je op het vlot. De BQQ kan geregeld worden vanaf 10 personen. Je kunt kiezen uit drie soorten vlees. Er is mais, garlic bread en veggies alles zelf klaargemaakt, local style.” door Marcello. Informeer voor mogelijkheden bij Marcello.

3. Gezelligheid

Met de  boot van Marcello word je naar het vlot gevaren. Eenmaal op het vlot begint de gezelligheid. De muziek wordt aangezet,de biertjes komen te voorschijn en het zonnetje schijnt op je gezicht. Je kunt wakeboarden, Wakeskaten of je vliegt met een opblaasband achter de boot aan. Ondertussen zorgt Marcello met z’n opmerkingen nog voor veel meer lachen, gieren en brullen.

4. Voldoening

Je hebt een super dag gehad met je vrienden/vriendinnen. Eindelijk na veel struggles ben je het water uitgekomen en stond je vol trots op je wakeboard met een Big Smile op je gezicht en een joelende Marcello op de achtergrond. Hij leert je nog wat trucjes hoe je harder en zachter kan gaan. Of hoe je kunt springen met je board. Jouw dag kan niet meer stuk want je hebt ook nog eens wat mooie plaatjes van jezelf op een wakeboard. Nieuwe profiel foto it is!

Wat een fijn gevoel heb je. Lekker sportief bezig geweest en dat voelt soms toch beter dan de hele dag alleen maar lui op het strand hebt gelegen.

5. Verslaving

Pas op: kans op verslaving is aanwezig. Ik zelf was verkocht nadat ik één keer op een wakeboard had gestaan. Ik wilde meer en dus deed ik het ook bijna elke week wel een keer. Het leuke is dan ook dat je er steeds meer feeling voor krijgt en meer dingen wil gaan uitproberen. Een wakeboard verslaving dus.

Beetje jammer dat er in Nederland geen Marcello met boot is. “haha”

Wil je graag een dagje wakeboarden? Heb je vragen? wil je een afspraak maken met Marcello Larmonie je kunt hem bereiken via zijn Facebook pagina:

Curaçao wake skate ski school of bel  +599 9 664 0608.

 

 

Leave A Reply

Navigate